Ibland är det mer bråttom än man planerat. Då kan vi på delego hjälpa er med budbil och direkt trailers inom Europa.

Om du har gods som är för stort för att flyga, innehåller farligt gods eller inte får omlastas?  Då kan en budbil vara lösningen för ert företag.

En budbil eller van kan lasta upp till 1000kg och kan köra längre sträckor på kortare tid än en trailers. Detta tack vare att de dels får köra i samma hastighet som personbilar. Ska ditt gods dessutom genom Europa så drabbas de inte av körförbudet som gäller på trailers vissa helgdagar. Länk med info om körförbud i Tyskland

Vi har dessutom möjlighet att kontakta chaufförerna omgående. Så statusuppdateringar är i realtid. Om det skulle ske ändringar med till exempel leveransadressen, så får chauffören info direkt.

Har du en större sändning eller specialgods som inte kan gå med budbil? Men det måste vara framme så snabbt det bara går? Då har vi lösningar där man chartrar en hel trailer. Trailern går direkt från avsändaren till mottagaren utan några stopp eller omlastningar på vägen.

Delego har ett stort nätverk med svenska och utländska transportörer som dagligen har budbilar och trailers på väg inom Europa.
I första hand söker vi självklart efter en lösning att skicka ditt gods med en returtransport som passar dina tidskrav,. Det tjänar alla på. Inte minst miljön!

Vi på delego har stor erfarenhet av att köra expressgods, stort som smått, inom Europa. Vi kan garantera dig en trygg lösning. Kontakta oss om du vill veta mer
https://www.delego.com/utrikesfrakt/ 

Budbil när du har ont om tid