Stordistribution

  • Det skall vara enkelt! Stort antal leveranser till olika mottagare skickas på ett enkelt sätt. Senaste tiden har fler och fler kunder upptäckt enkelheten att låta Delego ta hand om leveranser till åtskilliga mottagare i världens alla hörn. Skrymmande sändningar är inget problem utan hör till vanligheten för de kunder som anlitar Delego. Ett inte alltför ovanligt uppdrag kan vara ett stort antal små sändningar till en stort antal mottagare runt om på klotet.

    Du som kund förser Delego med ett enkelt dokument, exempelvis en excel-fil, med uppgifter om mottagarna. Delego ordnar upphämtning av sändningarna inkl. eventuella övriga dokument och levererar dem på ett säkert sätt.

    Önskar ni hjälp med inmatning av adressregister så löser vi även det.

    ”Vi har ett mycket prisvärt alternativ där vi kan erbjuda våra kunder support på en hög nivå. Med känsla för service och personlig uppföljning ser vi till att godset når fram till kundernas mottagare”.
    Patrick Nordin , VD

  • Delego - speciallösningar innehåller distributionspunkter på olika orter från flera olika storlager. Vi tar ansvar och övervakar hela processen.